Στ.Μαλάς:Που είναι οι συμμαχίες του κ.Αναστασιάδη σήμερα;(Βίντεο)

Γιώργου Καυκαλιά

Σε μια συζήτηση η οποία έγινε σε ένα πολύ χαλαρό και φιλικό κλίμα, ο  κ. Μαλάς μας μιλά για την πρώτη μέρα μετά τις εκλογές της 4ης Φεβρουαρίου, για τις προτεραιότητες, το τι έφταιξε και τι θα κάνει στο μέλλον. 

Κάνει ξεκάθαρες αναφορές τόσο για την συμμετοχή του στη διακυβέρνηση Χριστόφια όσο και για το "κτύπημα" που πέτυχαν οι αντίπαλοί του προς το πρόσωπο του Σταύρου Μαλά. Πως κρίνει ο Σταύρος Μαλάς το Υπουργικό Συμβούλιο του Νίκου Αναστασιάδη; 

Μας ανέλυσε τις απόψεις και τις θέσεις του σε σχέση με την κρίση στην κυπριακή ΑΟΖ, πως θα πρέπει να αντιμετωπιστεί η Τουρκία και πως θα πρέπει να αξιοποιηθεί η θέση μας στα διάφορα διεθνή όργανα.

Διαβάστε επίσης: Συνέντευξη Νίκου Χριστοδουλίδη στην Offsite

"Μας μιλούσε τόσο καιρό ο κ. Αναστασιάδης για τις συμμαχίες που έχει η Κύπρος, που είναι αυτοί οι σύμμαχοι τώρα;", διερωτήθηκε μεταξύ άλλων ο Σταύρος Μαλάς σε σχέση με όσα συμβαίνουν στην κυπριακή ΑΟΖ.   

Ποιο είναι το μεγάλο λάθος που έκανε ο ίδιος και δεν θα το επαναλάμβανε αν είχε την ευκαιρία να ξαναζήσει την προεκλογική εκστρατεία. Τελικά η κίνηση να απορρίψει το ΕΛΑΜ είχε αντίκτυπο στο τελικό αποτέλεσμα; 
Πως κρίνει την πορεία των ανθυποψηφίων του στην προεκλογική εκστρατεία; Έκαναν λάθη;
 
Τι υποστηρίζει για τη στάση των κομμάτων που στήριξαν Νικόλα Παπαδόπουλο και πως κρίνει την αξιοπιστία τους.

Όλα αυτά σε μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ