Ποιοι φεύγουν από Υπουργικό Αναστασιάδη;

Ζωή Παναγή

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το νέο Υπουργικό Συμβούλιο του επανεκλεγέντα Πρόεδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη.

Άρχισαν κιόλας οι πρώτες συζητήσεις για τα ονόματα που ενδέχεται να υπουργοποιηθούν, παρ' ότι το επιτελείο Αναστασιάδη υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει κάτι ουσιαστικό μέχρι στιγμής αφού υπάρχει χρόνος ακόμα.

Πάντως, πηγές που βρίσκονται κοντά στο επιτελείο Αναστασιάδη, αναφέρουν ότι είναι ξεκάθαρο το σκηνικό ως προς το ποιοι φεύγουν και ποιοι μένουν από το νυν υπουργικό.

Ήδη οι Ιωάννης Κασουλίδης και Γιώργος Παμπορίδης ανακοίνωσαν ότι δεν επιθυμούν συνέχιση της θητείας τους και θα αποχωρήσουν, με τον δεύτερο να πιέζεται για παραμονή μέχρι την ολοκλήρωση του Γενικού Σχέδιου Υγείας. 

Όσον αφορά τους υπόλοιπους υφιστάμενους υπουργούς, οι πηγές αναφέρουν ότι αποχωρούν ο Ιωνάς Νικολάου, ο Κώστας Καδής, ο Μάριος Δημητριάδης και η Ζέτα Αιμιλιανίδου

Σε αυτούς που μένουν, οι ίδιες πηγές, αναφέρουν τους Κωνσταντίνο Πετρίδη, Νίκο Χριστοδουλίδη και Χάρη Γεωργιάδη. Ενδεχόμενο να παραμείνουν υπάρχει και για τους Γιώργο Λακκοτρύπη και Νίκο Κουγιάλη, αν και ο δεύτερος μάλλον θα αντικατασταθεί.

Διαβάστε επίσης - Σύγκρινε τα αποτελέσματα των Προεδρικών εκλογών 2013 και 2018

ΔΗΜΟΦΙΛΗ