Νέο σχόλιο Αντιπρ. ΟΕΛΜΕΚ για... ασυναρτησολογία Οδυσσέα


Δίνει συνέχεια ο Αντιπρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ Παντελής Νικολαΐδης στα όσα διαδραματίστηκαν στην κοινή συνεδρία των Επιτροπών Εργασίας και Παιδείας στην Βουλή που προκάλεσαν και την αποβολή του από την αίθουσα από τον Πρόεδρο της Βουλής. 

Θυμίζουμε ότι ο κ. Νικολαϊδης σχολίασε τα λεγόμενα του Γενικού Ελεγκτή στην συνεδρία με ανάρμοστη ανάρτηση στο facebook. Η ανάρτηση έγινε αντιληπτή από τον Γενικό Ελεγκτή που την διάβασε ενώπιον όλων με αποτέλεσμα ο Δημήτρης Συλλούρης να τον αποβάλει από την αίθουσα. 

 
Λίγο αργότερα ο Αντιπρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ αφαίρεσε τις επίμαχες λέξεις.

 

Αργότερα όμως με νέα του ανάρτηση επιμένει ουσιαστικά αφού χαρακτηρίζει ‘’παπαροειδή ασυναρτησολογία’’ τις απαντήσεις του Γενικού Ελεγκτή. Συμπληρώνει επίσης ότι ‘’οι λέξεις για όσους κατέχουν στοιχειωδώς την Ελληνική γλώσσα και βρίσκονται τουλάχιστο στο μέσο αντιληπτικό δείκτη’’.

Αυτούσια η νέα του ανάρτηση:

ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΓΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Ο ΓΕ πήρε το λόγο στη σημερινή κοινή συνεδρία των Επιτροπών Παιδείας και εργασίας. Άρχισε να αναμασά τα γνωστά έωλα επιχειρήματα τα οποία στερούνται στοιχειώδους επιστημονικής τεκμηρίωσης.

Το νέο φρούτο το οποίο έχει εισαγάγει σήμερα ήταν το School Efficiency-Optimisation, δηλαδή στατιστικών και χρηματοοικονομικών όρων τους οποίους καν δεν φαίνεται να γνωρίζει τη σημασία τους.

Τα ερωτήματα που του θέσαμε και κατ' επανάληψη θέτουμε είναι αν η επεξεργασία των οποιοδήποτε στοιχείων προέρχεται από πρωτογενή στοιχεία και ποια στατιστικά και χρηματοοικονομικά μοντέλα έχουν ακουλουθηθεί και ποια τα συμπεράσματα τους.

Όμως ουδεμία απάντηση έχουμε λάβει και μόνο κατ' εξακολούθηση γίνει είναι ο πλεονασμός σε παπαροειδή ασυναρτησολογία. (οι λέξεις για όσους κατέχουν στοιχειωδώς την Ελληνική γλώσσα και βρίσκονται τουλάχιστο στο μέσο αντιληπτικό δείκτη)

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ