Μαλάς: Αναστασιάδης και Νικόλας να επιδείξουν σοβαρότητα


Ο υποψήφιος για την Προεδρία, Σταύρος Μαλάς, κάλεσε τους ανθυποψήφιους του, Νίκο Αναστασιάδη και Νικόλα Παπαδόπουλου, να επιδείξουν τη σοβαρότητα που απαιτούν οι πολίτες.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση:

Με λύπη μου διαπιστώνω ότι τα τελευταία 24ωρα ο προεκλογικός αγώνας εξελίσσεται σε διαγωνισμό αναξιοπιστίας.

Ο απερχόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξακολουθεί να μιλά για τα οικονομικά επιτεύγματα της κυβέρνησης του αγνοώντας τον ευκαιριακό τους χαρακτήρα και τα δεινά που εξακολουθούν να σωρεύονται για τη μεσαία τάξη και τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά. Τα προβλήματα που δημιούργησε η απερχόμενη κυβέρνηση παραμένουν μπροστά μας απειλώντας με αποσταθεροποίηση την οικονομία μας. Προβλήματα όπως η ανεργία στους νέους, τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια τα οποία συνιστούν ωρολογιακή βόμβα στα θεμέλια της οικονομίας μας και άλλα.

Από τη δική του πλευρά, ο κύριος Νικόλας Παπαδόπουλος αναγκάζεται να παραδεχθεί ότι δεν υπάρχουν τα λεφτά για τη χρηματοδότηση των προεκλογικών του εξαγγελιών. Γι’ αυτό και δεν διστάζει πλέον να καταθέτει προτάσεις που με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγήσουν την οικονομία μας σε νέες περιπέτειες. Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι η πρόταση που έκανε για την αναστολή αποπληρωμής του δημόσιου χρέους.

Καλώ τους ανθυποψηφίους μου, έστω και την υστάτη να επιδείξουν τη σοβαρότητα που οι συμπατριώτες μας απαιτούν από αυτούς που φιλοδοξούν να τους κυβερνήσουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ