Φαίδωνος: Δεν οδήγησα κανένα στα δικαστήρια-Με είπαν ομοφυλόφιλο


Σε δημοσιογραφική του διάσκεψη ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος ανέφερε πως επώνυμος πολίτης της Πάφου σε τηλεοπτική του παρέμβαση στην παρουσία του Δημάρχου της Πάφου κατηγόρησε τον δεύτερο ως «εκβιαστή και βιαστή» και τον προέτρεψε «να τον πάρει στο δικαστήριο». Η μεγάλη έκπληξη ήταν ότι ο Δήμαρχος προσπέρασε αυτή τη βαρύτατη κατηγορία χωρίς σχόλιο και ούτε κινήθηκε νομικά, τόνισε ο κ.Σιζόπουλος.

Ερωτήθηκε ποιοι λόγοι του επέβαλαν αυτή τη συμπεριφορά. Αποφεύγει να απαντήσει; Ποιος να είναι άραγε ο λόγος;

Δείτε το απόσπασμα για τη τηλεοπτική διαμάχη που αναφέρετε ο κ. Σιζόπουλος:

 

Ο δήμαρχος Πάφου σε απάντηση του στο ΡΙΚ σχετικά με τις κατηγορίες Σιζόπουλου για την τηλεοπτική διαμάχη, έκανε αναφορά πως επί της Δημαρχίας του δεν οδήγησε κανένα στα δικαστήρια. 

Επίσης αναφέρθηκε σε περιστατικό που τον αποκαλούσαν ομοφυλόφιλο πριν από τις Δημοτικές εκλογές σε μια προσπάθειά τους να τον υπονομεύσουν. Ο κ. Φαίδωνος είπε πως ούτε αυτούς τους οδήγησε στο δρόμο της δικαιοσύνης. 

Σχετικά με το εργοστάσιο χρυσού, ο κ. Φαίδωνος απάντησε ότι δεν είχε κανένα συμφέρον από το εργοστάσιο χρυσού, γιατί το εργοστάσιο δεν επρόκειτο να χτιστεί εντός των δημοτικών ορίων Πάφου. Ο ίδιος, όπως είπε παρέδωσε μια επιστολή στήριξης της επένδυσης και όχι γιατί ήτανε για σκοπούς διαπλοκής. 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ