Επίθεση ΕΛΑΜ σε Ειρήνη για Θρησκευτικά - «Κάτω τα χέρια...»


Καλά κρατεί ο απόηχος της πρότασης του Αρχιεπισκόπου για κατάργηση 5 θρησκευτικών αργιών για τους εκπαιδευτικούς. 

Θυμίζουμε ότι η Βουλευτής του ΑΚΕΛ Ειρήνη Χαραλαμπίδου, με ανάρτηση της στα social media, κάλεσε τον Μακαριώτατο να καταργήσει τα Θρησκευτικά και όχι τις αργίες. 

Με ανακοίνωση του το ΕΛΑΜ επιτίθεται ουσιαστικά στην κ. Χαραλαμπίδου χαρακτηρίζοντας την ανάρτηση της επαίσχυντη. ‘’Στέλνουμε το μήνυμα στην κάθε Χαραλαμπίδου, που νομίζει πως θα μπορέσει να υλοποιήσει όσα δεν κατάφερε η Οθωμανική Αυτοκρατορία, η Αποικιοκρατία και οι διάφοροι άλλοι κατακτητές, ότι η θρησκεία δεν διαγράφεται, γιατί είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ιστορία αυτού του νησιού. Κάτω τα χέρια από τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία’’, αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΛΑΜ:

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) καλεί το ΑΚΕΛ να τοποθετηθεί δημόσια κατά πόσο η επαίσχυντη δήλωση της Ειρήνης Χαραλαμπίδου για να καταργηθεί το μάθημα των θρησκευτικών από τα σχολεία, αποτελεί επίσημη γραμμή του κόμματος.

Στέλνουμε το μήνυμα στην κάθε Χαραλαμπίδου, που νομίζει πως θα μπορέσει να υλοποιήσει όσα δεν κατάφερε η Οθωμανική Αυτοκρατορία, η Αποικιοκρατία και οι διάφοροι άλλοι κατακτητές, ότι η θρησκεία δεν διαγράφεται, γιατί είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ιστορία αυτού του νησιού.

Κάτω τα χέρια από τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία.

Γραφείο Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ