Δημοσκόπηση ΣΙΓΜΑ: Προηγείται ο Νικόλας στη “μάχη” με Μαλά

Άντρη Χαραλάμπους

Διατηρεί το προβάδισμα ο Νίκος Αναστασιάδης, ενώ 2.6 μονάδες χωρίζουν τον Νικόλα Παπαδόπουλο και τον Σταύρο Μαλά ο οποίος μείωσε τη διαφορά, σύμφωνα με την τέταρτη δημοσκόπηση του τηλεοπτικού σταθμού «ΣΙΓΜΑ» η οποία έγινε από την εταιρεία «Prime Consulting» με τη μέθοδο τηλεφωνικών συνεντεύξεων και προβλήθηκε σήμερα Πέμπτη (18/12).

Στην παράσταση νίκης, ποιον θεωρούν δηλαδή οι ψηφοφόροι ότι θα κόψει πρώτος το νήμα των εκλογών, ο Νίκος Αναστασιάδης καταλαμβάνει το 55% με μια μείωση της τάξης του 5% σε σύγκριση με την προηγούμενη δημοσκόπηση του σταθμού (60%), ο Νικόλας Παπαδόπουος 14% με μείωση της τάξης του 1%, ο Σταύρος Μαλάς 9% με αύξηση 1%, και οι Γιώργος Λιλληκας και Χρίστος Χρίστου από 1%.

Διαβάστε επίσης - «ΣΙΓΜΑ»: Κλείνει η ψαλίδα Παπαδόπουλου-Μαλά

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση, για την πρόθεση ψήφου στον Α' γύρο των εκλογών ο Πρόεδρος Αναστασιάδης καταγράφει ποσοστό 31.9%, έναντι 23.4% του Νικόλα Παπαδόπουλου και 20.8% του Σταύρου Μαλά. Ο Χρίστος Χρίστου συγκεντρώνει 2.8%, ενώ ο Γιώργος Λιλλήκας  2.6%. 

Διαβάστε επίσης: Η τελευταία δημοσκόπηση του ΡΙΚ πριν τις Προεδρικές Εκλογές

Αναφορικά με τις συσπειρώσεις των κομμάτων, ο ΔΗΣΥ παρουσιάζεται στο 80%, το ΑΚΕΛ στο 80%, το ΔΗΚΟ στο 70% και η ΕΔΕΚ στο 65%.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ