ΔΗΚΟ: Ο Μ. Δαμιανός υποψήφιος για την αντιπροεδρία


Την υποψηφιότητα του για τη θέση του Αντιπροέδρου στο Δημοκρατικό Κόμμα εξήγγειλε ο Μιχάλης Δαμιανός.

Η επιστολή του Κου Δαμιανού 

Με αίσθημα ευθύνης και με πλήρη επίγνωση των καθηκόντων που απορρέουν από τη θέση Αντιπροέδρου, θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των συναγωνιστών μου, διεκδικώντας μια από τις τρείς θέσεις Αντιπροέδρου στην ηγεσία του ΔΗΚΟ. Πρόθεσή μου είναι να δηλώσω παρόν σε μια ακόμη κορυφαία στιγμή της πορείας του Δημοκρατικού Κόμματος και να συμβάλω εποικοδομητικά στην προσπάθεια για περαιτέρω ενίσχυση του ΔΗΚΟ, προς όφελος του κόμματος και της πατρίδας μας. 

Προσβλέπω σε μια γόνιμη, εσωκομματική, προεκλογική συζήτηση, που θα αναδείξει τις αρχές και τις αξίες που για δεκαετίες υπηρετεί το κόμμα μας και αντιμετωπίζω τους συνυποψηφίους μου, σαν στελέχη με κοινό όραμα. Με υπευθυνότητα και σοβαρότητα έχουμε υποχρέωση να βγάλουμε το Δημοκρατικό Κόμμα, μέσα από αυτή τη διαδικασία, ενωμένο και ισχυρό.

Μετά από περισσότερο από δυο δεκαετίες προσφοράς στις τάξεις της Αναγέννησης, της ΝΕΔΗΚ και του ΔΗΚΟ, είμαι έτοιμος να αναλάβω μια θέση στην ηγεσία, με στόχο να προσφέρω το άπαν των δυνάμεών μου, για επίτευξη των στόχων και των επιδιώξεων του κόμματός μας. Ζητώ την ευκαιρία να ανταποδώσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τα όσα το ΔΗΚΟ μου προσέφερε, μέσα από την κομματική μου δράση, όλα αυτά τα χρόνια.

Με ένα σύγχρονο πολιτικό λόγο, να εργαστούμε σκληρά και να διεκδικήσουμε μια λεύτερη πατρίδα, μια κοινωνία της ευμάρειας, ένα περήφανο ΔΗΚΟ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ