Απάντηση ΑΚΕΛ στην «αισχρή τοποθέτηση ΔΗΣΥ για Χριστόφια»


Απάντηση δόθηκε από τον Στέφανο Στεφάνου, στην αισχρή- όπως την ανέφερε- τοποθέτηση του Εκπροσώπου τύπου του ΔΗΣΥ για τον Δημήτρη Χριστόφια

"Η αλαζονεία και η έπαρση δεν βοήθησε ποτέ κανένα. Η δυστυχία είναι ότι κρατάτε τις τύχες αυτού του τόπου στα χέρια σας'.

Αξίζει να ανφερθεί ότι στο "χορό" των ανακοινώσεων προηγήθηκε ο ΔΗΣΥ με μία πρόταση: 

"Ποιος είπε ντροπή. Ο Δημήτρης Χριστόφιας."

Νώρίτερα ο Δημήτρης Χριστόφιας μίλησε για ντροπή λέγοντας ότι «αντί για δύο λέξεις απολογίας, επιχείρησε χθες ο κ. Ιωνάς Νικολάου να φορτώσει τις ευθύνες και πάλι στον Δ. Χριστόφια, επειδή ο κ. Αναστασιάδης έδωσε προεδρική χάρη σε παιδεραστή για να αποφυλακιστεί».

Σύμφωνα, με τον κ. Χριστόφια, «σε κάθε περίπτωση από τους πρώτους μήνες της διακυβέρνησης μας, είχαμε δώσει συγκεκριμένες οδηγίες όπως η απονομή προεδρικής χάρης βασίζεται σε ξεκάθαρα κριτήρια τα οποία απέκλειαν όσους είχαν καταδικαστεί για σεξουαλικά εγκλήματα, φόνους και εμπορία ναρκωτικών. Θυμίζω επίσης στον κ. Ιωνά Νικολάου ότι το 2011 οργανώθηκε και εκδήλωση διαμαρτυρίας εναντίον της Κυβέρνησης Χριστόφια, επειδή δεν απένειμε χάρη σε καταδικασθέντες για τα συγκεκριμένα εγκλήματα».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ