Αλλαγές στη διοικητική δομή του ΔΗΣΥ - Ποιοι αλλάζουν


Aλλαγές στην επαγγελματική και διοικητική δομή του ΔΗΣΥ. Χαρακτηρστικά,  από την 1η Σεπτεμβρίου 2018 αποχωρεί από την διοικητική και επαγγελματική δομή του κόμματος. 
Ο Γενικός Διευθυντής και διευθυντής Οργανωτικού της παράταξης, κ. Δημήτρης Στυλιανού, από την 1η Σεπτεμβρίου 2018 αποχωρεί από την διοικητική και επαγγελματική δομή του κόμματος. Ο κ. Στυλιανού θα συνεχίσει να προσφέρει αμισθί,  ως Ειδικός Πολιτικός Σύμβουλος Προέδρου με συμμετοχή σε όλα τα συλλογικά όργανα του Δημοκρατικού Συναγερμού.
 
Η Γενική Διεύθυνση του κόμματος μετονομάζεται σε Διεύθυνση Διοίκησης. Καθήκοντα Διευθυντή Διοίκησης και Διευθυντή Οργανωτικού αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής και Διευθυντής Τοπικής Αυτοδιοίκησης κ. Γιώργος Λυσανδρίδης. 
 
Ο κ. Γιώργος Γεωργίου επαναδιορίζεται στη θέση του Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου με αναβαθμισμένο πολιτικό ρόλο.     Δημιουργείται Διεύθυνση Κυπριακού την οποία αναλαμβάνει  ο κ. Χαράλαμπος Σταυρίδης. Την επίσης νεοσυσταθείσα Γραμματεία Πολιτικού Εκσυγχρονισμού αναλαμβάνει η κα. Τζώρτζια Κωνσταντίνου Παναγιώτου. Η ανάληψη των πιο πάνω καθηκόντων έχει ισχύ από 1η Σεπτεμβρίου 2018. 
 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ