Ακούραστοι σε ΑΚΕΛ- ΔΗΣΥ:Ανακοινώσεων συνέχεια με φόντο τη ντροπή


Υποτιμούν τη νοημοσύνη της κοινωνίας αν νομίζουν ότι μπορούν επ’ άπειρο να φορτώνουν τα δικά τους ολισθήματα στον Δημήτρη Χριστόφια, αναφέρει ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, απαντώντας σε επιστολή που έλαβε σήμερα το απόγευμα από τον Υπουργό Δικαιοσύνης και  Δημοσίας Τάξεως Ιωνά Νικολάου, στην οποία επισυνάπτεται το ένταλμα που υπέγραψε ο τότε Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας, και με το οποίο παραχωρήθηκε μείωση ποινής σε φυλακισμένους.
 
Σε γραπτή δήλωση, ο κ. Κυπριανού αναφέρει ότι επειδή γνωρίζει ότι «ο κ. Ιωνάς Νικολάου έχει ήδη διαρρεύσει σε διάφορα ΜΜΕ το γεγονός μόνο και μόνο", όπως αναφέρει, «για να δημιουργήσει εντυπώσεις, το μόνο που θα περιοριστώ να απαντήσω αυτή τη στιγμή είναι ότι επιχειρείται υποτίμηση της νοημοσύνης μας και ότι από την επιστολή δεν τεκμηριώνεται τίποτε από όσα δημόσια είπε ο κ. Νικολάου».
 
«Θα επαναλάβω στον κ. Νικολάου ότι υποτιμούν τη νοημοσύνη της κοινωνίας αν νομίζουν ότι μπορούν επ’ άπειρο να φορτώνουν τα δικά τους ολισθήματα στον Δημήτρη Χριστόφια», προσθέτει ο ΓΓ του ΑΚΕΛ.
 
Τέλος, ο κ. Κυπριανού αναφέρει ότι τις προσεχείς μέρες το ΑΚΕΛ θα απαντήσει «γραπτώς και τεκμηριωμένα στον κ. Ιωνά Νικολάου».

ΔΗΣΥ: Άξιον απορίας 

Με νέα ανακοίνωση του ο ΔΗΣΥ αναφέρει ότι είναι άξιον απορίας η αντίληψη που το ΑΚΕΛ έχει για την αισχρότητα. Κατά το ΑΚΕΛ, είναι «κόσμια» η τοποθέτηση Χριστόφια για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όπου παρεμπιπτόντως  μιλά για κατάργηση του σεβασμού προς στους θεσμούς, αλλά είναι αισχρότητα ο σχολιασμός από τον ΔΗΣΥ του «κόσμιου» αυτού χαρακτηρισμού.
 
Απορούμε που είναι η αισχρότητα. Στην πρώτη δήλωση ή στο σχολιασμό.

Μπαράζ ανακοινώσεων

Απάντηση δόθηκε- προηγουμένως, από τον Στέφανο Στεφάνου, στην αισχρή- όπως την ανέφερε- τοποθέτηση του Εκπροσώπου τύπου του ΔΗΣΥ για τον Δημήτρη Χριστόφια

"Η αλαζονεία και η έπαρση δεν βοήθησε ποτέ κανένα. Η δυστυχία είναι ότι κρατάτε τις τύχες αυτού του τόπου στα χέρια σας'.

Αξίζει να ανφερθεί ότι στο "χορό" των ανακοινώσεων προηγήθηκε ο ΔΗΣΥ με μία πρόταση: 

"Ποιος είπε ντροπή. Ο Δημήτρης Χριστόφιας."

Νώρίτερα ο Δημήτρης Χριστόφιας μίλησε για ντροπή λέγοντας ότι «αντί για δύο λέξεις απολογίας, επιχείρησε χθες ο κ. Ιωνάς Νικολάου να φορτώσει τις ευθύνες και πάλι στον Δ. Χριστόφια, επειδή ο κ. Αναστασιάδης έδωσε προεδρική χάρη σε παιδεραστή για να αποφυλακιστεί».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ